Επιλέξτε το eshop που χρειάζεστε ξεκινήστε σήμερα

Η καλύτερη πρόταση για να ανοίξετε τώρα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
Η νέα υπηρεσία ishop είναι εδώ για κάθε επαγγελματία που έχει ανάγκη ένα γρήγορο, πλήρες και πρακτικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Με δυνατότητες που θα καλύψουν κάθε απαίτηση και κόστος που το καθιστά άκρως κερδοφόρο το ishop είναι η ολοκληρωμένη λύση για κάθε εμπορική επιχείρηση. Δημιουργήστε όσες κατηγορίες και υποκατηγορίες χρειάζεστε, εισάγετε πανεύκολα τα προϊόντα σας με όσες φωτογραφίες και όσα χαρακτηριστικά επιθυμείτε, κάντε συναλλαγές με ή χωρίς πιστωτική κάρτα, ελέγξτε τις παραγγελίες και τόσα άλλα και με ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ! Αποκτήστε ΤΩΡΑ το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και ξεκινήστε ΑΜΕΣΩΣ κερδίζοντας από το ηλεκτρονικό εμπόριο μόνο από
23.00€(+ΦΠΑ)/μήνα!
Βασικό E-Shop Βασικό 4+ E-Shop Κορυφαίο E-Shop
Μηνιαία Συνδρομή x x x
Τρίμηνη Συνδρομή x x 236+φπα
Εξάμηνη x 244€+φπα 398€+φπα
Ετήσια Συνδρομή 276€+φπα 479€+φπα 781€+φπα

ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Με κάθε πακέτο ishop απολαμβάνετε Δωρεάν webhosting σε Cloud Servers με την γνωστή αξιοπιστία και εμπειρία της Intechs, για όσο διάστημα είστε χρήστης της υπηρεσίας! Αφιερώστε τον χρόνο σας στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και τις πωλήσεις σας, αφήνοντας σε εμάς τα θέματα υποδομής και την τεχνική λειτουργία του.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ONLINE

Το ishop είναι πλήρως ευέλικτο όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής και υποστηρίζει τους πλέον ενδεδειγμένους και δημοφιλείς: Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal, πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω τραπέζης (απαιτείται ενεργοποίηση add-on), απλή τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή. Εσείς, απλά επιλέξτε τους τρόπους πληρωμής που επιθυμείτε οι πελάτες σας να πληρώνουν τις παραγγελίες τους.

ΑΜΕΣΟ UPGRADE

Εμπλουτίστε το e-shop σας με διάφορα πρόσθετα όπως: Αποδοχή πιστωτικών καρτών (απαιτούνται δικές σας ενέργειες με την τράπεζα που θα συνεργαστείτε), συνδεσιμότητα με το Skroutz/BestPrice για την εμφάνιση των προϊόντων σας (απαιτείται η ενεργοποίηση της υπηρεσίας), διασύνδεση με την εταρεία courier που συνεργάζεστε, αναβαθμίζοντας την συνδρομή σε κάποιο Plan που τα υποστηρίζει.

ΠΛΗΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Δείτε αναλυτικά τις παραγγελίες που έχετε λάβει από τους πελάτες σας μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αλλάξε το status τους (η παραγγελία αναμένει πληρωμή, παραγγελία σε διεκπεραίωση, ολοκληρωμένη παραγγελία κλπ.), κάντε αναζητήσεις σε αυτές, δείτε τα στοιχεία αποστολής και τρόπους πληρωμής που επίλεξαν οι πελάτες σας.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SUPPORT

Είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλέφωνο η αίτημα υποστήριξης και θα απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας θέμα, δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση. Άμεσος στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα σας ως συνεργάτες, ώστε εσείς να παραμείνετε εστιασμένοι στην ανάπτυξη της επιχείρησής και όχι να ασχολείστε με διάφορα τεχνικά και διαδικαστικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Πολλαπλές συνδέσεις στο Ελληνικό GR-IX για ταχύτητα και αξιοπιστία για την εξυπηρέτηση των ιστοσελίδων σας αλλά και για την λήψη και αποστολή email. Καθημερινά, πολλαπλά αντίγραφα των αρχείων σας, εκτός του server που φιλοξενείται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το Backup είναι μια υπηρεσία που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ;
Τότε το ishop, είναι η ιδανική λύση για εσάς!

Eπιλέξτε το demo που επιθυμείτε, και αρχίστε να δημιουργείτε κατηγορίες και να αντιστοιχείτε προϊόντα σε αυτές. Εύκολα, γρήγορα και απλά!

Μήν Χανετε πελάτες

Ξεκινήστε άμεσα και αρχίστε να πουλάτε προιόντα στο νέο σας κατάστημα.

Ολα σε Ενα Πακέτο

Είναι πραγματικά ολοκληρωμένο eshop με όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ E-SHOP ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ONLINE ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ;
Επιλέξτε το template που επιθυμείτε (demo1, demo2, demo3, demo4) ολοκληρώνοντας παράλληλα την παραγγελία σας. Μόλις λάβουμε την παραγγελία θα ενεργοποιήσουμε την φιλοξενία, θα εγκαταστήσουμε και θα σετάρουμε το template που επιλέξατε και θα κάνουμε τις πρώτες βασικές ρυθμίσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Θα σας αποστείλουμε τους κωδικούς εισόδου στο admin περιβάλλον του e-shop, όπου θα ορίσετε τις ρυθμίσεις που επιθυμείτε και θα ξεκινήσετε να περνάτε τα προϊόντα σας.
2ΕΧΩ ΗΔΗ E-SHOP, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ISHOP. MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
Αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι σε πλατφόρμα WooCommerce μπορεί να γίνει σχετικά απλά. Αν είναι σε κάποια άλλη πλατφόρμα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι να λάβουμε τα δεδομένα του site (προϊόντα, φωτογραφίες προϊόντων, κατηγορίες) σε αρχειο excel ή σε αρχείο XML. ώστε να δρομολογήσουμε την εισαγωγή τους στο ishop. Ενημερωτικά, η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει κόστος, το οποίο προκύπτει από τον αριθμό των προϊόντων που πρέπει να εισαχθούν, καθώς και από το πόσο σωστά ειναι δομημένη η πληροφορία στο αρχείο excel ή xml που θα μας στείλετε.
3ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ; ΜΕΡΙΚEΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
Υπάρχει κόστος μόνο αν θελήσετε κάποια εξειδικευμένη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, η οποία για να υλοποιηθεί απαιτεί χρόνο. Δεν υπάρχει κάποιο κόστος ανά συναλλαγή, ούτε κάποια άλλη επιπλέον κρυφή χρέωση πέραν του κόστους της χρήσης της υπηρεσίας.
4ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ E-SHOP ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ;
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι παρέχουμε μια standard λύση προσανατολισμένη στις ανάγκες ενός κλασσικού ηλεκτρονικού καταστήματος, γι’αυτό και είναι τόσο φθηνή. Αλλαγές στο design των templates που βλέπετε, δεν μπορούν να γίνουν, ούτε πολύ εξειδικευμένες λειτουργίες. Σε περίπτωση που οπωσδήποτε χρειάζεστε κάτι τέτοιο, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά για ένα custom e-shop, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.
5ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ E-SHOP ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ HOSTING PROVIDER. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ;
Είναι εφικτό, με την λήξη της μηνιαίας υπηρεσίας. Δηλαδή, λίγο πριν συμπληρωθεί η περίοδος ενεργοποίησης μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά ώστε να δώσουμε την δυνατότητα μεταφοράς του e-shop. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι δεν αναλαμβάνουμε κάποια αλλαγή ή συντήρηση ή επιδιόρθωση προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μετά την μεταφορά του.
6ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
Ναι, αναγράφονται αναλυτικά οι εκπτώσεις σε περιπτώσεις ενεργοποίησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενεργοποιείται την υπηρεσία τόσο περισσότερο κερδίζετε.

Επικοινωνήστε στο email ή τηλεφωνικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ISHOP

Eπιλέξτε το demo που επιθυμείτε, και αρχίστε να δημιουργείτε κατηγορίες και να αντιστοιχείτε προϊόντα σε αυτές. Εύκολα, γρήγορα και απλά!

οικονομικό eshop

Kατηγοριοποίηση Προϊόντων

Δυνατότητα αντιστοίχισης των προϊόντων σας σε απεριόριστο αριθμό κατηγοριών και υποκατηγοριών
οικονομικό eshop

Ορισμός Δωρεάν Αποστολής

Δυνατότητα ορισμού δωρεάν αποστολής σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει συγκεκριμένο ποσό
οικονομικό eshop

Aπλά ή Μεταβλητά Προϊόντα

Τα μεταβλητά προϊόντα δίνουν την δυνατότητα επιλογής χρώματος, μεγέθους και λοιπών χαρακτηριστικών
οικονομικό eshop

Σήμανση Προϊόντων

Εμφάνιση στην αρχική σελίδα των νέων, των προσφορών και των προτεινόμενων, από εσάς, προϊόντων Εμφάνιση στην αρχική σελίδα των νέων, των προσφορών και των προτεινόμενων, από εσάς, προϊόντων
οικονομικό eshop

Ιστορικό Παραγγελιών

Δυνατότητα να ελέγχεται την κατάσταση των παραγγελιών των πελατών και να έχετε πλήρες ιστορικό
οικονομικό eshop

Σχετικά Προϊόντα

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων με το κυρίως προϊόν που εμφανίζεται, αυτόματα και λειτουργικά
οικονομικό eshop

Περιοχή Πελατών

Πρόσβαση των πελατών, με login, στις παραγγελίες τους όπου μπορούν να βλέπουν την κατάστασή τους
οικονομικό eshop

Kατασκευαστές & Brands

Δυνατότητα επιπλέον κατηγοριοποίησης και αντιστοίχισης των προϊόντων ανά κατασκευαστή και ανά brand
οικονομικό eshop

Πολλαπλές Δυνατότητες Αποστολής

Δωρεάν αποστολή, με courier, με μεταφορική, παραλαβή από το κατάστημα με τα αντίστοιχα κόστη ανά παραγγελία
οικονομικό eshop

Αναζήτηση Προϊόντων

Εύκολη αναζήτηση προϊόντων, που ψάχνει τίτλους και περιγραφές ώστε ο πελάτης να βρίσκει αυτό που θέλει
οικονομικό eshop

Responsive Layout

To ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) είναι συμβατό με όλα τα smartphones και tablets, ανοίγοντας επιπλέον κανάλια πώλησης
οικονομικό eshop

Σύνδεση με Social Media

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, μπορούν να κάνουν share τα προϊόντα σας στο Facebook, Twitter κλπ.