Κατασκευή Ιστοσελίδων. Σχέδια (2023)
ιστοσελίδες (φιλικές σε κινητά) με
λιγότερο από 400€

Δουλεύουμε στο wp, είναι το κορυφαίο πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων με απεριόριστες δυνατότητες. καλύπτει το σύνολο των αναγκών μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων με πολύ χαμηλό κόστος.

Έχουμε την εμπειρία της κατασκευής
ιστοσελίδων που λειτουργούν αποδοτικά.

Η κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζεται υπεύθυνους επαγγελματίες με εμπειρία και πάθος να σας παραδώσουν το καλύτερo αποτέλεσμα.


Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας
με απλά βήματα.

1. Περιγράψτε το αντικείμενο της εταιρίας – στείλτε 5-10 φωτογραφίες της δουλειάς σας


Μπορείτε να μας δείξετε επίσης κάποια ιστοσελίδα που σας αρέσει και στην συνέχεια να σας προτείνουμε το σχεδιαστικό για να επιλέξετε ποια μορφή θα θέλατε για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Στην συνέχεια θα σας στείλουμε να δείτε τις προτάσεις μας για να επιλέξετε, καθώς και την προσφορά μας.

2. Εγκριση της προσφοράς - προκαταβολή και αγορά του ονόματος


Mετά την κατάθεση της προκαταβολής σας προτείνουμε το όνομα πχ. mycompany.gr και ανεβάζουμε την πρώτη σελίδα για να την δείτε ζωντανά και να την εγκρίνετε.

Το υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) που στείλατε θα τις στήσει η γραφίστρια σε μία ωραία σελίδα. Αφού σας δείξουμε και εγκρίνετε την σελίδα στην συνέχεια θα την τοποθετήσουμε στην ιστοσελίδα και θα εμφανίζεται στο site όταν κάποιος θα επιλέγει ΕΤΑΙΡΙΑ.

Με τον ίδιο τρόπο θα δημιουργήσουμε τις υπόλοιπες σελίδες πχ

  • Αρχική
  • Ποιοι είμαστε - περιγραφή της εταιρείας
  • Προϊόντα ή υπηρεσίες
  • Νέα
  • Επικοινωνία, Χάρτης

3. Ολοκλήρωση κατασκευής – ιστοσελίδας


Μετά την παρουσίαση που θα σας κάνουμε και με τις παρατηρήσεις που θα συγκεντρώσουμε απο εσάς, θα γίνει η τελική διαμόρφωση της ιστοσελίδας. Θα σχηματίσουμε τα μενού και τα υπομενού θα προσθέσουμε φόρμες επικοινωνίας porfolio κλπ ωστε να ιστοσελίδα σας να έχει μία άψογη εμφάνιση τόσο σε desktop υπολογιστές και σε κινητά. Στην συνεχεια καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας στο google.

Δείτε πως κερδίζετε σταδιακά πελάτες
από το site σας

 
 

Μία σύγχρονη ιστοσελίδα θα είναι η καλύτερη παρουσίαση της εταιρείας σας. Η πρώτη αναζήτηση που κάνουν όλοι οι καταναλωτές είναι η αναζήτηση από το Google. Φανταστείτε την απόδοση που θα έχει το site σας άν εμφανίζετε στις αναζητήσεις που κάνουν οι υποψήφιοι πελάτες σας.


Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop

Ενα eshop είναι η παρουσίαση προιόντων της εταιρίας στο διαδίκτυο με έναν απλό και τυπικό τρόπο. Ετσι ο επισκέπτης μπορεί να συγκρινει τιμές χαρακτηριστικά προιόντων και να παραγγείλει άμεσα μέσω του eshop σας.


Κόστος ιστοσελίδων

Η μορφή των στοσελίδων μετά απο τόσα χρόνια εξέλιξης έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες δομές που είναι επιτυχημένες. Πρώτη επιλογή - πιο οικονομική αλλά υψηλή ποιοτικά είναι η χρήση κάποιας απο τις πολύ γνωστές πλαρφόρμες πχ wp, joomla, presta κλπ. αγοράζοντας ένα ποιoτικό theme (είναι το σχέδιο της ιστοσελίδας),
Δεύτερη επιλογή είναι η μετατροπή κάποιου theme σε αρκετά σημεία ωστε να ανταποκρίνεται στην εικονα που θέλετε να έχει το site σας.
H Τρίτη επιλογή είναι η κατασκευή ιστοσελίδας (custom) δηλαδή ξεκινάμε απο κενό χαρτί και σχεδιάζουμε από την αρχή.


Κατασκευή blog

Η κατασκευή ενός blog είναι η δημιουργία ενός συνόλου άρθρων (posts) ταξινομημένα σε κατηγορίες συχνά ανα θέμα συζήτησης ωστε ο επισκέπτης να μπορεί να παρακολουθήσει ή και να συμμετέχει στην ανάγνωση και στην δημιουργία των άρθρων.


Τί πρέπει να γνωρίζετε

Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα σας μπαίνετε στον παγκόσμιο ιστό (web). Στο διαδίκτυο θα διαβάσετε πολλές πληροφορίες που μπορεί να σας μπερδέψουν στην κατανόηση βασικών εννοιών. Γι αυτό προτείνουμε να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Σας ακούμε και συζητάμε τί ακριβώς χρειάζεστε.
για μία άψογη ιστοσελίδα.

Απαντάμε άμεσα στις ερωτήσεις σας για να γίνει εύκολα –η κατασκευή σύγχρονης ιστοσελίδας.

1Γιατί χρειάζεται να φτιάξετε μιά νέα ιστοσελίδα
Η ιστοσελίδα στις μέρες μας είναι σαν το τηλέφωνο το 1970. Οταν έχετε ιστοσελίδα σας βρίσκει ο πελάτης ή ο υποψήφιος πελάτης σας και ταυτόχρονα βλέπει τα προιόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Για να καταλάβετε η ιστοσελίδα σας είναι ένα κατάστημα που μπορείτε ακόμη και καθημερινά να φτιάχνετε νέα βιτρίνα. δηλαδή να δείχνετε ΝΕΑ προιόντα ή δουλειές σας και αυτά να είναι ορατά όχι σε 10 ή 50 πελάτες αλλα σε πολλές εκατοντάδες ή χιλιάδες επισκέπτες.
2Γιατί να μήν πάρω μία ακριβότερη ιστοσελίδα
Μία ακριβότερη ιστοσελίδα δεν παρέχει πάντα περισσότερες υπηρεσίες. επίσης οι οικονομικές ιστοσελίδες που προτείνουμε είναι επαγγελματικές ιστοσελίδες άριστου σχεδιασμού και ταχύτητας λειτουργίας.
3Τί θα μου προσφέρει η κατασκευή νέας ιστοσελίδας
Μία ιστοσελίδα είναι σαν την βιτρίνα του καταστήματος. Εδω παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες τα προιόντα ή οι πρόσφατες δουλειές σας. Με τις φωτογραφίες που θα βάζετε ο επισκέπτης θα ενημερώνεται για το επαγγελματικό σας προφίλ.
4Πώς θα αυξήσω το κέρδος της ιστοσελίδας μου
Η δουλειά που θα γίνει με την ιστοσελίδα σας έχει διάφορα επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο θα γίνει μία άψογη κατασκευή λειτουργική εμφανίσιμη και γρήγορη. Το επόμενο στάδιο είναι να εμφανίζεται στις αναζητήσεις του google με κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια στην καταχώρηση νέων κειμένων και πληροφοριών ωστε να γίνει πιό ενδιαφέρουσα.
5Τι αξία έχει η ιστοσελίδα σας
Η αξία της ιστοσελίδας σας αποτιμάται σε πραγματικά χρήματα (€). Υπάρχουν ιστοσελίδες μετρητές που μετράνε την κίνηση (επισκέψεις) την ποιότητα των ιστοσελίδων και κάνουν εκτίμηση της αξίας της. δηλ εκτιμάνε πόσα χρήματα μπορεί να τζιράρονται απο μία επιχείρηση (κατ εκτίμηση) απο την λειτουργία της ιστοσείδας.
6Το οικονομικό site μπορεί να γίνει μεγαλύτερο ή να γίνει eshop;
Ολες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στηρίζονται στην No 1 παγκοσμίως πλατφόρμα που προσφέρει δυνατότητες αναβάθμισης σε απεριόριστο αριθμό σελίδων. Επίσης με την εγκατάσταση των κατάλληλων προγραμμάτων μπορεί να γίνει εισαγωγή προιόντων και επέκταση της ιστοσελίδας σε eshop.
7Τί είναι προώθηση ιστοσελίδων
Η προώθηση ιστοσελίδων περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες ώστε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σε υψηλότερες θέσεις στις αναζητήσεις (πχ δημιουργία κατάλλητων κειμένων , συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες σχετικού περιεχομένου)
8Τί σημαίνει φιλοξενία ιστοσελίδων
Φιλοξενία ιστοσελίδων είναι το γνωστό hosting. δηλαδή την υπηρεσία φόρτωσης του κώδικα σε servers. Απο αυτούς τους servers θα εμφανίζεται το site όταν γίνονται αναζητήσεις
9Τι είναι τα social media
Social media είναι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πχ facebook, instagram, twitter κλπ
10Αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop. κατασκευή eshop που λειτουργούν σε όλες τις συσκευές (επιτραπέζιο υπολογιστή, Laptop, Tablet, Smartphone)
11Περιοχές που αναλαμβάνουμε για κατασκευές ιστοσελίδων
Επικοινωνούμε μαζί σας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε όποια πόλη βρίσκεστε
κατασκευή ιστοσελίδας στην αθήνα
κατασκευή ιστοσελίδων στην Ρόδο
κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα