Γνωρίζετε την Google;
23 Ιανουαρίου 2021
Γνωρίζετε την Google;
23 Ιανουαρίου 2021

SEO MARKETING

Ανεβάζουμε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα του Google.

δείτε τα αποτελέσματα στο google από site πελατών μας.

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας καταχωρούμε βασικές λέξεις (λέξεις κλειδιά) στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo). Πολύ γρήγορα το site σας βρίσκετε στις αναζητήσεις του Google (παρέχει τα πιό άμεσα αποτελέσματα). Στην συνέχεια ξεκινάμε τις εργασίες του SEO. Ψάχνουμε τις αποδοτικότερες λέξεις που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας δημιουργούμε άρθρα με αντίστοιχο περιεχόμενο κλπΠρώτη σελίδα στο Google, (Search Engine Optimization). SEO κόστος


Τί είναι SEO

SEO (Search Engine Optimization) είναι οι εργασίες που γίνονται ωστε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σε υψηλότερες θέσεις στις αναζητήσεις που γίνονται με συγκεκριμένες λέξεις (ή συνδιασμούς λέξεων)

Αυτό γίνεται με διαμόρφωση των κειμένων στα περιεχόμενα της σελίδας όπως και με την δημιουργία νέων άρθρων είτε μέσα στην ιστοσελίδα είτε σε άλλες ιστοσελίδες (blog).

Πώς να βγείτε στην πρώτη σελίδα του google

Οι εργασίες για να εμφανίσει η Google την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων ξεκινούν με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Αφού μελετήσουμε τον ανταγωνισμό (βρίσκουμε ποιά keywords χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας) χρησιμοποιούμε αντίστοιχες λέξεις κλειδιά στην σελίδα σας ή σε άρθρα που θα δημιουργήσουμε.

Οικονομικό πακέτο SEO

Στο οικονομικό πακέτο περιλαμβάνετε η βελτίωση κατάταξης της σελίδας σας και η εμφάνισή της στην 1η σελίδα στο Google με λέξεις αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας.

Υπάρχει μεγάλο πλήθος λέξεων με τις οποίες γίνονται οι αναζητήσεις. Η δική μας δουλειά είναι να βρούμε ποιές είναι πιό αποδοτικές και να ανεβάσουμε την σελίδα σας με αυτές. SEO κόστος

Απαραίτητα εργαλεία για το SEO

Για να εμφανίσει το Google την σελίδα σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία (google analytics, google search console) που θα μας δώσουν τα στατιστικά των εμφανίσεων όλων των σελίδων των ανταγωνιστών σας με τις αντίστοιχες λέξεις κλειδιά. Με αυτόν τον τρόπο μελετάμε τα στοιχεία που αξιολογεί η Google και διαμορφώνουμε αντίστοιχα τις σελίδες σας.

Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα-εργαλεία ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας. SEO κόστος

Αναζήτηση στο google με την λέξεις "εκτυπωσεις αυτοκολλητων".

Η σελίδα μας βγαίνει στην πρώτη σελίδα 1η θέση στο google

Η εταιρεία ενδιαφέρεται για νέους πελάτες που χρειάζονται εκτυπώσεις αυτοκόλλητων. Οι λέξεις κλειδιά είναι "εκτύπωση αυτοκόλλητου", "αυτοκόλλητες ετικέτες", "αυτοκόλλητο με λογότυπο"

Εταιρία κατασκευής βίδας


Εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα Google στην 4η θέση πανελλαδικά με την λέξη κλειδί "κατασκευαστες βιδας".

 

Η εταιρία ενδιαφέρεται να προσελκύσει τα κλικ απο όσους κάνουν αναζήτηση για κατασκευαστές βίδας, εμπόριο βίδας κλπ.

Μεταφορική εταιρία


Οι μεταφορικές εταιρίες ενδιαφέρονται να έχουν κλικ από ανθρώπους που αναζητούν σχετικά προιόντα. πχ "μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων', "μεταφορά φαρμάκων" ή "ψυγειομεταφορές".

Η medtransportt εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα Google 1η θέση στην αναζήτηση με τις λέξεις "μεταφορά φαρμάκων","μεταφορά παραφαρμάκων","ψυγειομεταφορες".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *