Σχεδιασμός Λογότυπου, Εντύπων, καρτών, ετικέτας, σχεδιασμός Ιστοσελίδας

parallax background
 

Ideas Factory | Τί κάνουμε

Εχουμε παρουσία στον χώρο της διαφήμισης 25 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχουμε επιτύχει να δημιουργήσουμε συνεργασίες και να βοηθήσουμε εταιρείες να σχηματίσουν την δική τους εταιρική ταυτότητα. Ο στόχος μας είναι να πετυχαίνουν οι πελάτες μας μιά σταθερή πορεία ανάπτυξης με σωστό σχεδιασμό εντύπων και ιστοσελίδων.


Σχεδιασμός λογότυπου | Πως δουλεύουμε

Υπάρχουν 5 βασικοί κανόνες που τηρούμε στον σχεδιασμό ενός λογότυπου και αυτοί είναι:

1. Ευπαρουσίαστος & συγκροτημένος σχεδιασμός
Το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο που χαρακτηρίζει και απεικονίζει μια επιχείρηση, είναι βεβαίως το λογότυπό της. Είναι το πρόσωπο και η έκφρασή της. Είναι το πρώτο στοιχείο που κοιτάζει ο κόσμος και ως γνωστόν, η πρώτη εντύπωση είναι και καθοριστική. Το λογότυπο λοιπόν, οφείλει να είναι καλαίσθητο και ελκυστικό για να προκαλέσει θετικά συναισθήματα στην πρώτη ματιά.

2. Άμεσος συνειρμός
Σημαντικότατο επίσης δεδομένο είναι ο άμεσος συνειρμός και συσχέτιση του λογότυπου με το αντικείμενο δραστηριότητας της εκάστοτε επιχείρησης.

3. Εύκολη αποτύπωση εικόνας
Ένα καλοσχηματισμένο, συγκροτημένο, εύκολο στην ανάγνωση λογότυπο, μπορεί να αποτυπωθεί γρήγορα στο μυαλό ενός ανθρώπου. Ως γνωστόν η εικόνα είναι πιο εύκολη στη διαδικασία αποτύπωσης του μυαλού απ' ότι οι λέξεις. Η ουσία λοιπόν, είναι να σχεδιαστεί ένα λογότυπο που να ανακαλείται εύκολα από έναν υποψήφιο πελάτη.

4. Μοναδικότητα
Απλά τα πράγματα. Για να ξεχωρίσει το λογότυπο μιας εταιρείας των άλλων, πρέπει να είναι μοναδικό και σχεδιασμένο μόνο γι' αυτήν. Είναι απαραίτητο ο πελάτης που θα δει το λογότυπο να μην μπαίνει σε σκέψεις που το έχει ξανά δει ή να το μπερδεύει με κάτι άλλο. Εκεί υπάρχει πρόβλημα σοβαρό.

5. Διαχρονικότητα/Ευκολία στη χρήση
Ένα σωστό και καλοσχεδιασμένο λογότυπο πρέπει να αντέχει στον χρόνο. Περιλαμβάνοντας όλα τα παραπάνω δεδομένα πρέπει να αφήνει το στίγμα μου στην αγορά και να μένει στο μυαλό των πελατών. Πρέπει επίσης, να έχει εύκολη προσαρμοστικότητα σε κάθε μέσο και εφαρμογή που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί.

Οι κανόνες αυτοί σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό για τη δουλειά μας αλλά και το μπάτζετ του πελάτη, μας οδηγούν στον δημιουργικό σχεδιασμό ενός άρτιου, ευπαρουσίαστου και διαχρονικού project!

Χρειάζεστε επαγγελματικό σχεδιασμό λογότυπου για την επιχείρησή σας;
Ένα λογότυπο που θα την αναδείξει και θα την εδραιώσει στην αγορά;
Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και ζητήστε μας προσφορά για σχεδιασμό λογότυπου

parallax background