Αρχικη

εταιρεία

portforlio

Υπηρεσίες

Τιμοκαταλογος

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Προσφορές Εκτυπώσεων

Οδηγίες για εκτυπώσεις

επικοινωνια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οδηγίες για εκτυπώσεις

τηλ: 210 9402579
email: info@ideasfactory.gr

Δείτε δουλειές μας

Η απόδοση της εκτύπωσης έχει άμεση σχέση με το χαρτί εκτύπωσης και τις μετεκτυπωτικές εργασίες. Βασική επιλογή ανάλογα με την ποσότητα της εκτύπωσης είναι άν αυτή θα γίνει σε ψηφιακή μηχανή ή σε μηχανή offset. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις δίνουν φθηνότερη τιμή για μικρότερα τιράζ ενώ η εκτύπωση σε offset δίνει χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης για μεγάλες ποσότητες εντύπων.

Χαρτιά επίστρωσης (Coated)

Η εκτύπωση σε χαρτί Velvet ή illustration προσφέρει καλύτερη απόδοση χρωμάτων σε σχέση με την εκτύπωση σε χαρτί γραφής 80γρ 

εκτύπωση σε χαρτί Velvet 130gr
εκτύπωση σε χαρτί Velvet 150gr
εκτύπωση σε χαρτί Velvet 170gr (τα βάρη των χαρτιών που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι έως 350γρ) 
εκτύπωση σε χαρτί Illustration 130gr
εκτύπωση σε χαρτί Illustration 130gr
εκτύπωση σε χαρτί Illustration 150gr
εκτύπωση σε χαρτί Illustration 170gr (τα βάρη των χαρτιών που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι έως 350γρ) 

Στο γραφείο μας έχουμε δειγματολόγια χαρτιών οπου μπορείτε επίσης να επιλέξετε ειδικά χαρτιά απο τους καταλόγους των χαρτεμπόρων.

Μεγάλη ποικιλία υπάρχει στους παρακάτω χαρτέμπορους

Χαρτιά Περράκης
A AND G PAPER - ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕΗ απόδοση των χρωμάτων έχει άμεση σχέση με το χαρτί που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση. Χαρτιά διαφορετικής ποιότητας έχουν διαφορετικές αποδόσεις των χρωμάτων.

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως που υπάρχει ανάγκη για ταυτοποίηση χρωμάτων ζητήστε να τυπωθεί δοκίμιο της εργασίας για έχετε μία εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

σε ποερίπτωση πολυσέλιδων εντύπων τυπώνουμε δωρεάν ηλιοτυπία ωστε να κάνετε έλεγχο για την ορθότητα των κειμένων.

 

κολλητο folder

Προδιαγραφές εκτυπώσεων


η απόδοση των χρωμάτων έχει σχέση με το χαρτί εκτύπωσης.

 

 Επιλέξτε το χαρτί για την εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων, εταιρικών φολντερ επαγγελματικών καρτών.

Για την καλύτερη απόδοση της εργασίας σας επιλέξτε το αντίστοιχο χαρτί εκτύπωσης και το αντίστοιχο βάρος. Τα χαρτιά ποικίλουν ανάλογα με το βάρος τους και τις ειδικές επεξεργασίες. 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ψηφιακή εκτύπωση πχ εκτυπωση σε φωτοτυπικό δίνει καλύτερη απόδοση χρωμάτων ακόμη σε χαρτί γραφής (λόγω του λαδιού που ενσταλάζει η μηχανή). Αν κάνετε εκτύπωση μεγάλης παραγωγής η εκτύπωση γίνεται σε μηχανές offset (δεν ενσταλάζουν λάδι) οπότε πρέπει να ζητήσετε χαρτί με επίστρωση - Velvet ή illustration

 

Ψηφιακή εκτύπωση 

Η επιλογή της ψηφιακής εκτύπωσης γίνεται όταν υπάρχει ανάγκη για οικονομία και η εκτύπωση αφορά μικρή (10-50-100τεμ_ ποσότητα εκτύπωσης. 
 


ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Οffeset εκτύπωση ή Μεταξοτυπία 

Στην περίπτωση εκτύπωσης μεγάλης ποσότητας εκτύπωσης (1000 2000 και πάνω) για να έχουμε χαμηλότερο κόστος και ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα επιλέγουμε την μέθοδο εκτύπωσης σε μηχανή offset ή μεταξοτυπία.προσφορα folder

Επιλέξτε το κατάλληλο χαρτί εκτύπωσης για την εργασία σας

Η απόδοση της εκτύπωσης έχει άμεση σχέση με το χαρτί εκτύπωσης και τις μετεκτυπωτικές εργασίες. Βασική επιλογή ανάλογα με την ποσότητα της εκτύπωσης είναι άν αυτή θα γίνει σε ψηφιακή μηχανή ή σε μηχανή offset. H ψηφιακές εκτυπώσεις δίνουν φθηνότερη τιμή για μικρότερα τιράζ ενώ η εκτύπωση σε offset δίνει χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης για μεγάλες ποσότητες εντύπων.