Αρχικη

εταιρεία

portforlio

Υπηρεσίες

Τιμοκαταλογος

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Προσφορές Εκτυπώσεων

Οδηγίες για εκτυπώσεις

επικοινωνια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαφημιστικές καταχωρήσεις

τηλ: 210 9402579
email: info@ideasfactory.gr

Δείτε δουλειές μας

Υψηλής ποιότητας λειτουργική ιστοσελίδα

Κατασκευή σύγχρονων Ιστοσελίδων συμβατών με κινητά από 350€+φπα (Δείτε αναλυτικά)
Πλήρες  eshop για ΜΙΚΡΑ - ΜΕΣΑΙΑ καταστήματα 23€/μήνα +φπα !!! - με πραγματική τεχνική υποστήριξη(Δείτε αναλυτικά -Χωρίς άλλα κόστη)

Δείτε εδώ 6 λόγους για να μας επιλέξετε

Εγγύηση εκτύπωσης, επιστροφή χρημάτων, ενημέρωση στα στάδια κατασκευής, οδηγίες για σωστή μακέτα, απαντάμε στις ερωτήσεις σας, Εκτύπωση ακόμη και σε 24h

Οι γνώμες των πελατών

Δημήτρης Κατσίκης: Παραγγείλαμε κάποια μπλοκ Α5 για το συνέδριό μας και κάποια folders. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, τα είχαν έτοιμα μέσα σε δύο μόλις ημέρες και ακριβώς την ώρα που τους το ζητήσαμε. Υπέροχη εξυπηρέτηση, θα τους προτιμήσουμε σίγουρα ξανά!!!

Νίκος Βουραντίδης: Άμεση ανταπόκριση με φιλική καθοδήγηση και αναζήτηση καλύτερης πιθανής επιλογής. Επαγγελματισμός στη διεκπεραίωση και ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελία και αποστολής. Η ποιότητα του τελικού προϊόντος ξεπερνά τις εικόνες. Απλά άψογο αποτέλεσμα!!

Διαφημιστικές καταχωρήσεις

Στην ideasfactory σχεδιάζουμε έντυπες διαφημίσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη περνώντας το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Στόχος μας η επιτυχία της επιχείρησής σας.

Ο παραδοσιακός τρόπος προβολής μιας επιχείρησης είναι η διαφημιστική καταχώρηση σε εφημερίδες και περιοδικά. Στην σημερινή εποχή που κυριαρχεί το διαδίκτυο η έντυπη διαφήμιση εξακολουθεί να κρατάει επάξια της θέση της.

 

Διαφημιστική καταχώρηση διαγωνισμών.

εταιρείες μεταφορών

 

Διαφημιστική καταχώρηση μεταφορικής εταιρείας.

μεταφορές μετακομίσεις

εταιρείες μεταφορών

 

Ζήτηση προσφοράς