Αρχικη

εταιρεία

portforlio

Υπηρεσίες

Τιμοκαταλογος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Προσφορές Εκτυπώσεων

Οδηγίες για εκτυπώσεις

επικοινωνια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

εταιρεία

τηλ: 210 9402579
email: info@ideasfactory.gr

Δείτε δουλειές μας

Δείτε εδώ 6 λόγους για να μας επιλέξετε

Εγγύηση εκτύπωσης, επιστροφή χρημάτων, ενημέρωση στα στάδια κατασκευής, οδηγίες για σωστή μακέτα, απαντάμε στις ερωτήσεις σας, Εκτύπωση ακόμη και σε 24h

Σχεδιασμός Λογότυπου, Εντύπων, καρτών, ετικέτας, σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Εκτύπωση : επαγγελματικές κάρτες,  φόλντερ, διαφημιστικά έντυπα, αυτοκόλλητα

H Ideas Factory σχηματίστηκε πριν από  20 χρόνια. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα επιτύχαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μέσα από σοβαρή και στοχευμένη εργασία που καταθέσαμε. Υπευθυνότητα, ευρηματικότητα, ποιότητα, πρωτοτυπία, αμεσότητα, δημιουργικό πνεύμα είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους μας και την εργασία μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  • Εκτυπώσεις Ψηφιακές & offset και μετεκτυπωτικά (χρυσοτυπίες, UV όγκου κλπ) στις πιό σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης.
  • Εγγύηση εκτύπωσης (η εκτύπωση είναι ακριβώς όπως περιγράφεται στην εντολή εκτύπωσης)
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (αν δεν έχει ξεκινήσει η εργασία σας)
  • Ενημέρωση σταδίων κατασκευής (έναρξη, ολοκλήρωση, αποστολή εργασίας)
  • Οδηγίες για σωστή μακέτα (σε περίπτωση που εντοπίσουμε προβλημα στην μακέτα που στείλατε σας ενημερώνουμε για αλλαγές που πρέπει να γίνουν)
  • Ερωτήσεις (απαντάμε στις ερωτήσεις σας)
  • Εκτύπωση ακόμη και σε 24h (ισχύει σε εκτυπώσεις φακέλων, μπλοκ, offset - κατόπιν συννενόησης)

Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες και άρτιες λύσεις για οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια της εταιρεία σας. Επιλέγοντας τις κατάλληλες μεθόδους εκτύπωσης (ψηφιακή για μικρά τιράζ, offset μηχανήματα για μεγάλα τιράζ, eco solvent, uv υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις print & cut για αυτοκόλλητα)  καταφέραμε να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ποιότητα εργασίας και προσιτό κόστος, σεβόμενοι τις οικονομικές δυνατότητές σας αλλά και την εικόνα της εταιρείας σας.

Είμαστε δίπλα σας για να μελετήσουμε, να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε και να οργανώσουμε τις προωθητικές ενέργειες που θέλετε να κάνετε για την προβολή σας. Συζητάμε μαζί σας, γνωρίζουμε εσάς και την εταιρεία σας, μελετάμε τα δεδομένα που υπάρχουν και προχωράμε με σοβαρότητα και ιδέες στην διεκπεραίωση του έργου. Δεν έχουμε γραμματείς και πωλητές. Συζητάτε απευθείας με εμάς, με τους ανθρώπους που σχεδιάζουν και έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία να σας συμβουλέψουν και να σας προτείνουν λύσεις.

Η αποτελεσματικότητα και η επιτυχία οποιασδήποτε προωθητικής ενέργειας δεν προκύπτει ούτε από μια φαεινή ιδέα, ούτε από τον χειρισμό ενός προγράμματος στο υπολογιστή. Απαιτεί μελέτη, δοκιμές, έρευνα και ώρες προσεκτικής και ποιοτικής πνευματικής δουλειάς. Απαιτεί εκπαιδευμένους επαγγελματίες που δεν σταματούν να ενημερώνονται και να εξελίσσονται ακόμα και όταν έχουν συγκεντρώσει χρόνια εμπειρίας.

Εχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης και γνωρίζουμε την σημασία της συνέπειας και της εξυπηρέτησης.
Σκοπός μας είναι η επιτυχία των στόχων σας.

Εχουμε την κατάλληλη λύση σε χαμηλή τιμή. Η προβολή της εταιρείας σας είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξή της.

Το  Ideasfactory είναι ένα πρωτοποριακό και ξεχωριστό εργοστάσιο παραγωγής ... ιδεών. Με σύγχρονα standard ποιότητας που το καθιστούν ευέλικτο, δυναμικό και οικονομικό, παράγει ιδέες σε καθημερινή βάση, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας για σύγχρονη ανταγωνιστική και δυναμική προβολή. Το Ideasfactory έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών (σχεδιασμό, εκτύπωση, φωτογραφία, εικονογράφιση, δημιουργία ιστοσελίδων). Ετσι μπορούμε να σας παραδώσουμε έργα γρήγορα και οικονομικά.

Ζήτηση προσφοράς