Αρχικη

εταιρεία

portforlio

Υπηρεσίες

Τιμοκαταλογος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Προσφορές Εκτυπώσεων

Οδηγίες για εκτυπώσεις

επικοινωνια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

τηλ: 210 9402579
email: info@ideasfactory.gr

Δείτε δουλειές μας

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγύηση εκτύπωσης - Η εκτύπωση θα γίνει σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που θα συμφωνήσουμε


αποστολή ακόμη και σε 1 ημέρα. (ανάλογα με τον φόρτο εργασίας)

  

Εγγύηση εκτύπωσης

Μετά την έγκριση της προσφοράς μας θα σας στείλουμε περιγραφή των στοιχείων της εκτύπωσης. πχ αν πρόκειται για έντυπο : αρθμό σελίδων, διάσταση εντύπου, βάρος χαρτιού, τύπος χαρτιού MAT ή ΙLLUSTRATION, ποσότητα εκτύπωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά που θα έχει το έντυπο που θα τυπώσουμε. Για κάθε διευκρίνηση θα μιλήσουμε και θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά

Επιστροφή χρημάτων

Μετά την έγκριση της προσφορά μας αν έχετε κάνει κατάθεση προκαταβολής υπάρχει η δυνατότητα να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που καταθέσατε εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η εργασία σας.
 
 
 
 
  
 

Ενημέρωση σε κάθε στάδιο κατασκευής

Από την αρχή της εργασίας θα λάβετε email ενημέρωσης, στην συνέχεια θα λάβετε διαδοχικά email για την ολοκλήρωση της εργασίας και για την αποστολή των εκτυπώσεων. Τα στάδια ενημέρωσης είναι : ΕΝΑΡΞΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ: θα σας ενημερώσουμε επίσης σε περίπτωση που η μακέτα έχει κάποιο πρόβλημα και θα μιλήσουμε και για στοιχεία της εκτύπωσης σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.

Οδηγίες για σωστή μακέτα

με την εκτύπωση του λογοτύπου σας ή της επωνυμίας γίνεται γνωστή η εταιρία σας και τα προιόντα σας αναγνωρίσιμα απο τους καταναλωτές. τα αυτοκόλλητα μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα . απο τετράγωνα έως κυκλικά
 
 
 
 
 
  

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εκτύπωση, όπως είδος χαρτιού διαστάσεις χρώματα εκτύπωσης κλπ θα σας δώσουμε όλες τις διευκρινήσεις.

Εκτύπωση ακόμη και σε 24h

Αν υπάρχει ανάγκη για επείγουσα εκτύπωση μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Πετυχαίνουμε εκτύπωση ακόμη και την επόμενη ημέρα - αφού βέβαια στείλετε έτοιμη μακέτα.