Αρχικη

εταιρεία

portforlio

Υπηρεσίες

Τιμοκαταλογος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Προσφορές Εκτυπώσεων

Οδηγίες για εκτυπώσεις

επικοινωνια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κουτιά συσκευασίας

τηλ: 210 9402579
email: info@ideasfactory.gr

Δείτε δουλειές μας

Δείτε εδώ 6 λόγους για να μας επιλέξετε

Εγγύηση εκτύπωσης, επιστροφή χρημάτων, ενημέρωση στα στάδια κατασκευής, οδηγίες για σωστή μακέτα, απαντάμε στις ερωτήσεις σας, Εκτύπωση ακόμη και σε 24h

Κουτιά συσκευασίας

είδη συσκευασίας - κυτιοποιϊα - χάρτινα κουτιά - κυτιοποιια - κυτιοποιια κουτια

κουτια συσκευασιας | χαρτινα κουτια

κουτακια για κρεμες, κουτια με εκτύπωση, κουτια σκευασμάτων σε μικρες ποσότητες, κουτάκια για σαπούνια, κουτιά για φάρμακα. κουτιά συσκευασίας

Ζητήστε προσφορά

Ερωτήσεις για την προσφορά

Για να είμαστε ακριβείς στην προσφορά μας θα πρέπει να μας γράψετε τις απαντήσεις στα παρακάτω:

  • διαστάσεις κουτιού
  • τί προιόν θα συσκευάσετε,
  • βάρος περιεχομένου;
  • στείλτε μας φωτο απο κάποιο κουτί που σας καλύπτει;
  • τι μετεκτυπωτικές εργασίες θέλετε ;


Κατασκευή κουτιού

για την κατασκευή του κουτιού πρέπει να σχεδιαστεί πρώτα το καλούπι. στην συνέχεια σχεδιάζουμε την μακέτα που θα τυπωθεί και γίνεται η επιλογή του χαρτιού που θα τυπώσουμε. το κόστος του καλουπιού εξαρτάται απο το σχέδιο. 

Προεκτυπωτικές εργασίες : τσίγκοι, καλούπι
Μετεκτυπωτικές εργασίες: UV, Χρυσοτυπία Πλαστικοποίηση,

κατασκευή κουτιου, καλούπι κουτιου

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία καλουπιών που μπορεί να κάνουν για το κουτι του προιοντος σας

 

Γιατί να φτιάξετε συσκευασία προιόντος

Η εμφάνιση του προιόντος έχει άμεση σχέση με την συσκευασία του. Μία μελετημένη συσκευασία οδηγεί και στην άνοδο των πωλήσεων του προιόντος. Επαγγελματικός σχεδιασμός συσκευασίας προιόντος απο έμπειρους γραφίστες και τεχνίτες με μεγάλη εμπειρία στην κυτιοποιία σας δίνουν την εγγύηση για μία συσκευασία υψηλής αισθητικής.

Κουτιά συσκευασίας συρταρωτά, κολλητά

κουτάκια οδοντόκρεμας, κουτιά για αρωματικά ρεσώ 

Οι ποιότητες των χαρτιών που έχουν περισσότερη ζήτηση είναι: χαρτί κουσέ 450, 500γρ λευκό με γκρι το εσωτερικό του, χαρτί κουσέ λευκό και στις δύο όψεις. Πλαστικοποίηση χρυσοτυπία UV (μετεκτυπωτικά)

κουτιά για συμπληρώματα διατροφής, παραφαρμακευτικά

Οι ποιότητες των χαρτιών που έχουν περισσότερη ζήτηση είναι: χαρτί SUPER FINE 260γρ. Σε αυτό το χαρτί τυπώνουμε την γιαλυστερή όψη αλλα σε περιπτώσεις που θέλουμε το κουτι να μήν έχει γιαλυστερή υφή τυπώνεται στην πίσω όψη.  Το SUPER FINE είναι πολύ ωραίο Πλαστικοποίηση, χρυσοτυπία ,UV (μετεκτυπωτικά)

Κουτιά για κάθε είδος συσκευασίας προιόντων: κουτιά για ενυδατικές κρέμες, κουτιά για eshop, κουτιά συσκευασίας τροφίμων, κουτιά κατεψυγμένων τροφίμων, συσκευασία φιαλών, κουτιά για κεριά, κουτιά για τουριστικά προιόντα, κουτιά pop corn (ποπ κορν), συκευασία δώρου, κουτιά συσκευασίας ενδυμάτων,κουτιά καφέ, κουτιά φαρμακευτικών παραφαρμακευτικών προιόντων, κουτιά κλειδαριών, display boxes,κουτιά συσκευασίας ενδυμάτων,κουτιά φαρμακευτικών παραφαρμακευτικών ,προιόντων,συσκευασια καλλυντικων,κουτια καλλυντικων,κουτια καλυντικων,κουτακια καλυντικων,κουτια delivery,κουτιά κεριών και αγαλματίδιων,συσκευασία ενδυμάτων & εσώρουχων,κουτια craft,κουτια κραφτ, συσκευασια τροφιμων.

  

Υπολογισμός κόστους συσκευασίας προιόντος

Οι παράγοντες που επηρρεάζουν το κόστος ενός κουτιού είναι η διάσταση ο τρόπος που κλείνει και το είδος της εκτύπωσης. Αν το κουτί έχει ένα χρώμα εκτύπωση δύο ή τετραχρωμία το κόστος είναι ανάλογο. Επίσης το κόστος ανεβαίνει άν το κουτί έχει μετεκτυπωτικές εργασίες  βερνίκι νερού, πλαστικοποίηση, χρυσοτυπία, UV κλπ. 
Γενικότερα το κόστος ανα τεμάχιο μειώνεται όσο αυξάνει η ποστότηττα των κουτιών.

κουτια χαρτινα: Υπολογισμός κόστους |κουτια συσκευασιας| διάσταση 3Χ4Χ15 εκατοστά.  + διαθέσιμο καλούπι 0€

  • 1000 τεμ 230€+φπα

κουτια χαρτινα: Υπολογισμός κόστους |κουτια συσκευασιας| διάσταση 13*9*2.5 εκατοστά.  + καλουπι περίπου 130€

  • 1000 τεμ 320€+φπα
  • 2000 τεμ 410€+φπα
  • 4000 τεμ 600€+φπα

κουτια χαρτινα : Υπολογισμός κόστους |κουτια συσκευασιας| διάσταση 30X45X20 εκατοστά.  + κόστος καλουπιου 200-250€

  • 500 τεμ 580€+φπα

Package 02

Κατασκευάζουμε κουτιά από 1000 τεμάχια στις μικρές διαστάσεις. Ανάλογα με την χρήση που θα έχει το κουτί θα γίνει η επιλογή του κατάλληλου χαρτιού εκτύπωσης.(superfine ή  χαρτί κουσέ) Πριν μπει σε παραγωγή, μπορούμε να φτιάξουμε προσχέδιο ενός κουτιού. Ζητήστε προσφορά για κατασκευη κουτιων στην παρακάτω φόρμα

είδη συσκευασίας - κυτιοποιϊα - χάρτινα κουτιά

 

κουτιά συσκευασίας, κυτιοποιια | κυτιοποιια κουτια

συσκευασία καλλυντικών,κουτιά delivery,συσκευασια τροφιμων,κουτια κατεψυγμένων τροφίμων,συσκευασία φιαλών,φαρμακευτικά είδη,κουτιά κεριών,κουτιά αγαλματιδίων,κουτιά pop corn,κουτιά κλειδαριών,display boxes,συσκευασία δώρου,συσκευασία ενδυμάτων συσκευασία εσωρούχωνκουτιά καφέ</p

Ζήτηση προσφοράς