Αρχικη

εταιρεία

portforlio

Υπηρεσίες

Τιμοκαταλογος

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Προσφορές Εκτυπώσεων

Οδηγίες για εκτυπώσεις

επικοινωνια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

συστήματα προβολής | rollup banner

τηλ: 210 9402579
email: info@ideasfactory.gr

Δείτε δουλειές μας

Υψηλής ποιότητας λειτουργική ιστοσελίδα

Κατασκευή σύγχρονων Ιστοσελίδων συμβατών με κινητά από 350€+φπα (Δείτε αναλυτικά)
Πλήρες  eshop για ΜΙΚΡΑ - ΜΕΣΑΙΑ καταστήματα 23€/μήνα +φπα !!! - με πραγματική τεχνική υποστήριξη(Δείτε αναλυτικά -Χωρίς άλλα κόστη)

Δείτε εδώ 6 λόγους για να μας επιλέξετε

Εγγύηση εκτύπωσης, επιστροφή χρημάτων, ενημέρωση στα στάδια κατασκευής, οδηγίες για σωστή μακέτα, απαντάμε στις ερωτήσεις σας, Εκτύπωση ακόμη και σε 24h

Οι γνώμες των πελατών

Δημήτρης Κατσίκης: Παραγγείλαμε κάποια μπλοκ Α5 για το συνέδριό μας και κάποια folders. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, τα είχαν έτοιμα μέσα σε δύο μόλις ημέρες και ακριβώς την ώρα που τους το ζητήσαμε. Υπέροχη εξυπηρέτηση, θα τους προτιμήσουμε σίγουρα ξανά!!!

Νίκος Βουραντίδης: Άμεση ανταπόκριση με φιλική καθοδήγηση και αναζήτηση καλύτερης πιθανής επιλογής. Επαγγελματισμός στη διεκπεραίωση και ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελία και αποστολής. Η ποιότητα του τελικού προϊόντος ξεπερνά τις εικόνες. Απλά άψογο αποτέλεσμα!!

Εκτύπωση σε rollup

Ζητήστε προσφορά

 

ROLL UP BANNERS 80X200ΕΚ

εκτύπωση σε μουσαμά και τον μηχανισμό για ένα roll up banner διάστασης 80χ200 εκ.

  • rollup για εκθέτες
  • rollup για καταστήματα
  • διαφημιστικά rollup


Roll Up stand προβολής

Στάντ εσωτερικού χώρου με δυο ποδαράκια μίας όψης,  Διαθέτει μετάλλικη ενίσχυση στη βάση για να στέκεται η εκτύπωση ευθεία. Οικονομικό σταντ κατάλληλο για εκθέσεις στους χωρους καταστημάτων για εκθέτες. Η τιμή περιλαμβάνει την εκτύπωση του banner. Με τσάντα μεταφοράς.

διαφημιστικά rollup

 

 

Γιατί να επιλέξετε rollup banner για την προβολή σας

Τα  Roll up banner, roll up και stand με ψηφιακή εκτύπωση παρέχουν στρατηγικό μάρκετινγκ για κάθε περίπτωση ποιυ θα το χρειαστείτε. Είτε είναι μια κυματιστή σημαία έξω από το κατάστημά σας λιανικής πώλησης είτε ένα σταντ με εντυπωσιακό γραφικό στο περίπτερο της έκθεσης, αυτά τα απαραίτητα διαφημιστικά είδη δίνουν τη μεγαλύτερη διαφημιστική προώθηση. Εχουμε να προτείνουμε μία σειρά από διαφορετικούς τύπους σταντ, σημαίες και Roll Up για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την καλύτερη και οικονομικότερη διαφήμιση.

το rollup μεταφέρεται εύκολα με την τσάντα μεταφοράς, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε είτε στο κατάστημα είτε σε κάποια έκθεση.

Σχεδιασμος μακέτας rollup banner

αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμο της μακέτας

 θερμοκολλητικά αυτοκόλλητα

Σχέδια rollup banner

τυπώνουμε σε μουσαμά την μακέτα σας

αυτοκολλητα για ύφασμα

 

Τιμοκατάλογος 

τεμάχιακόστος 
 1τεμ  45€
    
 
   

 
 

Τρόπος αποστολής αρχείων (πατήστε εδώ για οδηγίες)

 

Ζήτηση προσφοράς